Најнови стилови

Љубителите на шик,винтиџ и масандра стиловите ќе бидат многу среќни: светла дизајнирани со таков изглед. Доживејте патување низ времето со светилки кои потсетуваат на 1920 – тите и 1980-тите. Препуштете и се на носталгијата и дајте му на башиод дом винтиџ стил.

Кристали & Висечки
Светла

Bling Bling! За оние што сакаат сјај и гламур.
Индивидуални дизајни и концепти за вас.

Задолжителни производи
Сè што ви треба за осветлување на едно место

EGLO - Внатрешни светла

ВАШИТЕ ПРЕДНОСТИ СО EGLO

ДИЗАЈНИРАНИ ВО АВСТРИЈА

Седиштето на централна EGLO глобална групација е во пилл, во австрискиот тирол. Овде, 300 квалификувани и мотивирани работници ги развиваат светлата за целиот свет.

НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Одржливоста е една од нашите клучни грижи, ние помагаме со обезбедување на лед технологија ,која заштедува енергија и трошоци и обезбедува производи со долг животен век за заштеда на вредни ресурси.

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕР

Ден и ноќ,светло и темно, сето тоа се случува на глобално ниво секој ден. Предизвикот на eglo е да се совпадне со таа покриеност, со преку 70 компании на 5 континенти.

КВАЛИТЕТ И ГАРАНЦИЈА

Поставуваме високи стандарди за квалитет на нашите производи и услуги.
Затоа се сите чекори за развој и происводство, од идеја за производот, преку фаза за дизајнирање до конечен производ.

ОДЛИЧЕН ИЗБОР

Само минатата година беа развиени повеќе од 900 нови производи и нашата сегашна палета со состои од околу 4,000 артикли. Секој ден произведуваме 80,000 производи.

ВИСТИНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ

Имањето производствени капацитети на EGLO ни дава максимална контрола на нашиот синџир на снабдување. Ние дизајнираме, ние сме вистински производители.

ДАЛИ СЕ СОПНУВАШ ВО ТЕМНИНАТА? 02 260 1602

Понеделник до Петок 9:00 am – 8:00 pm
Сабота 9:00 am – 6:00 pm