Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Степен на заштита
  Тип на сијалица
   Класа на енергетска

    PANAGRIA ѕидно светло

    4,682 ден
    Број на производот: 900491 Mатеријал: алуминиум, челик, дрво Боја: црна, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    PANAGRIA ѕидно светло

    4,682 ден
    Број на производот: 900491 Mатеријал: алуминиум, челик, дрво Боја: црна, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци