НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Запознајте се со најчесто поставените прашања и одговори.

КАДЕ МОЖАМ ДА ГИ КУПАМ ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Нашите производи можете лесно и безбедно да ги купите од нашите ПРОДАЖНИ САЛОНИ ВО Скопје (Манекс), Тетово, Струмица и Струга, како и од нашата интернет страница за продажба. Не заборавајте да бидете член, за да се информирате за кампањите.

КАКО Е ВРЕМЕТО ЗА ИСПОРАКА НА ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?

Времето на испорака за нарачките на производите, до 12:00 часот е 1 работен ден.

Производите ќе ви бидат испратени со вашата фактура. Времето на подготовка и испорака на нашите изложени производи е 3 работни дена.

СО КОЕ КАРГО СОРАБОТУВАТЕ?

Ние соработуваме со ELS КАРГО.

ДАЛИ ВИЕ ГИ ПЛАЌАТЕ КАРГО ТРОШОЦИТЕ,СКЛАДИШНИНТА...?

За нарачки под 1500 ден, таксата за испорака е на купувачот. Цената на испорака е 120 ден.

За нарачки над 1500 ден, таксата за испорака е на испраќачот.

ДАЛИ ПРОИЗВОДИТЕ МОЖАТ ДА СЕ ОШТЕТАТ ВО ТЕКОТ НА ТРАНСПОРТОТ?

Без разлика колку добро се спакувани производите, стаклените производи и производите со АБАЖУРИ понекогаш може да се оштетат. Во овој случај, љубезно ве молиме да земете извештај од карго компанијата и да не контактирате во контакт информациите на страницата. ВО ТОЈ СЛУЧАЈ, повторно да испратиме или да замениме стакло или абажур на оштетениот предмет.

ДАЛИ ИМАТЕ МОЖНОСТ ПЛАЌАЊЕ НА ВРАТА?

Можете да платите готовински при испораката!