Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Боја
    Степен на заштита
     Тип на сијалица
      Класа на енергетска

       TABIANO-C светло за огледало

       8,550 ден
       Број на производот: 98452 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       TABIANO-C светло за огледало

       8,984 ден
       Број на производот: 98451 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци