Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     ARACENA уградно светло

     2,988 ден
     Број на производот: 99574 Mатеријал: алуминиум, пластика Боја: бело, црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP65 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: D Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARACENA уградно светло

     3,077 ден
     Број на производот: 99575 Mатеријал: алуминиум, пластика Боја: бело, црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: D Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARACENA уградно светло

     2,344 ден
     Број на производот: 99576 Mатеријал: алуминиум, пластика Боја: бело, црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP65 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години

     Преземете го листот со податоци

     ARACENA уградно светло

     2,406 ден
     Број на производот: 99577 Mатеријал: алуминиум, пластика Боја: бело, црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAMEDO надворешно уградно светло

     1,896 ден
     Број на производот: 93481 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAMEDO надворешно уградно светло

     1,737 ден
     Број на производот: 93482 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     MARGO уградно светло

     1,987 ден
     Број на производот: 94092 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     MARGO уградно светло

     1,890 ден
     Број на производот: 94093 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: бело Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     PINEDA-IP уградно светло

     1,041 ден
     Број на производот: 96415 Mатеријал: пластика Боја: сатениран никел Степен на заштита: IP20, IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     RIGA 3 надворешно уградно светло

     2,933 ден
     Број на производот: 86189 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP67 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TRONTO надворешно уградно светло

     1,230 ден
     Број на производот: 98182 Mатеријал: нерѓосувачки челик, пластика Боја: нерѓосувачки челик, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ZIMBA уградно светло

     2,776 ден
     Број на производот: 88575 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: сребро Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци