Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Тип на сијалица

    Solar luminaire соларна лампа

    1,712 ден
    Број на производот: 48653 Mатеријал: пластика Боја: транспарентен Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: -

    Преземете го листот со податоци

    Solar luminaire соларна лампа

    988 ден
    Број на производот: 48497 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: оризова хартија Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    Solar luminaire соларна лампа

    966 ден
    Број на производот: 47339 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: обоени Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци