Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     BELESER подно светло

     5,026 ден
     Број на производот: 98387 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: испарувано стакло Боја на стакло/Контура: црно-проѕирен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO подно светло

     13,928 ден
     Број на производот: 94705 Mатеријал: челик Боја: бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO подно светло

     12,250 ден
     Број на производот: 94698 Mатеријал: челик Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ESPARTAL подно светло

     9,239 ден
     Број на производот: 98309 Mатеријал: челик, алуминиум Боја: сатениран никел, алуминиум Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Осветлување вкл. (2): Инклузивно Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAROA подно светло

     2,572 ден
     Број на производот: 96439 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAROA подно светло

     2,785 ден
     Број на производот: 96436 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LASANA 2 подно светло

     10,591 ден
     Број на производот: 96106 Mатеријал: челик, алуминиум Боја: хром Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     MARONDA подно светло

     8,181 ден
     Број на производот: 94995 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: антрацит, бело, кафеава Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     PINTO подно светло

     3,583 ден
     Број на производот: 89836 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: стакло, стаклен опал-мат Боја на стакло/Контура: јасен, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци