Прикажувам 1–12 од 33 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     AGLIENTINA подно светло

     6,886 ден
     Број на производот: 900378 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: бело, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ALMEIDA 2 подно светло

     6,836 ден
     Број на производот: 99612 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: капучино, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BIDFORD подно светло

     9,655 ден
     Број на производот: 49156 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, бело Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BIDFORD подно светло

     10,758 ден
     Број на производот: 49148 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: капучино, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAMPORALE подно светло

     7,300 ден
     Број на производот: 39229 Mатеријал: челик Боја: бакар Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAMPORALE подно светло

     8,379 ден
     Број на производот: 39231 Mатеријал: челик Боја: месинг Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CONESA подно светло

     4,993 ден
     Број на производот: 95686 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: ткаенина, стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Осветлување вкл. (2): Ексклузивно Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ESPARTAL подно светло

     9,239 ден
     Број на производот: 98309 Mатеријал: челик, алуминиум Боја: сатениран никел, алуминиум Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Осветлување вкл. (2): Инклузивно Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ESTAZIONA подно светло

     6,305 ден
     Број на производот: 99015 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ESTEPERRA подно светло

     8,547 ден
     Број на производот: 99279 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     FONDACHELLI подно светло

     8,033 ден
     Број на производот: 900187 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина, лен Боја на стакло/Контура: сиво Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години

     Преземете го листот со податоци

     FONDACHELLI подно светло

     5,714 ден
     Број на производот: 95541 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци