Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     BALNARIO столна лампа

     10,254 ден
     Број на производот: 39888 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години

     Преземете го листот со податоци

     BRADFORD столна лампа

     2,984 ден
     Број на производот: 49284 Mатеријал: челик Боја: сребрено-антички Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BRADFORD столна лампа

     2,991 ден
     Број на производот: 49283 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAMPORALE столна лампа

     4,728 ден
     Број на производот: 39179 Mатеријал: челик Боја: месинг Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAMPORALE столна лампа

     5,125 ден
     Број на производот: 39178 Mатеријал: челик Боја: бакар Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRANADILLOS столна лампа

     4,801 ден
     Број на производот: 39866 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     SAGANTO 1 столна лампа

     5,539 ден
     Број на производот: 39394 Mатеријал: челик Боја: кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: кафеава, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TAMARESCO столна лампа

     6,215 ден
     Број на производот: 39775 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: кадифе Боја на стакло/Контура: сиво Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TAMARESCO столна лампа

     6,275 ден
     Број на производот: 39766 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Стаклен материјал/Контура: кадифе Боја на стакло/Контура: бело, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци