Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица

    AZAR 60 тавански вентилатор

    34,680 ден
    Број на производот: 35021 Mатеријал: челик Боја: брусен алуминиум, сатен ник Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    AZAR 60 тавански вентилатор

    35,320 ден
    Број на производот: 35019 Mатеријал: челик Боја: црна мат Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    BONDI 1 тавански вентилатор

    15,644 ден
    Број на производот: 35091 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: црна мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи Преземете го листот со податоци

    BONDI 1 тавански вентилатор

    15,644 ден
    Број на производот: 35088 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: бело мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци