Прикажувам 1–12 од 45 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     ALBARACCIN висечко светло

     8,794 ден
     Број на производот: 98525 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: злато color Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARANGONA висечко светло

     21,807 ден
     Број на производот: 390213 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: сива мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARANGONA висечко светло

     26,623 ден
     Број на производот: 390215 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: сива мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARANGONA висечко светло

     21,807 ден
     Број на производот: 390214 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: сива мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ARISCANI висечко светло

     5,614 ден
     Број на производот: 98652 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: испарувано стакло Боја на стакло/Контура: црно-проѕирен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BALMES висечко светло

     19,935 ден
     Број на производот: 390202 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стаклен опал-мат Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BOLSANO висечко светло

     13,468 ден
     Број на производот: 92762 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло, стакло Боја на стакло/Контура: бело, јасен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CALMANERA висечко светло

     7,389 ден
     Број на производот: 99696 Mатеријал: челик Боја: бело, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CERASELLA висечко светло

     10,087 ден
     Број на производот: 99629 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CONESSA висечко светло

     5,596 ден
     Број на производот: 95913 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COROJAL висечко светло

     15,117 ден
     Број на производот: 390207 Mатеријал: челик Боја: златна боја Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: капучино, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ESPINARDO висечко светло

     16,856 ден
     Број на производот: 390231 Mатеријал: челик Боја: црна, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци