Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     JUNIOR 1 ѕид / таванско светло

     752 ден
     Број на производот: 87284 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: дизајн фудбал Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     RUFFO таванско светло

     4,421 ден
     Број на производот: 97575 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: обоени Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TABARA таванско светло

     1,699 ден
     Број на производот: 97667 Mатеријал: дрво, челик Боја: зелена, бело Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: дизајн фудбал Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     VIKI 1 ѕид / таванско светло

     3,195 ден
     Број на производот: 92147 Mатеријал: челик Боја: розова Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     VIKI 1 ѕид / таванско светло

     3,059 ден
     Број на производот: 92146 Mатеријал: челик Боја: сина боја Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци