Прикажувам 1–12 од 28 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Тип на сијалица
   Класа на енергетска
    Номинален прозрачен

     Светилка E27

     2,783 ден
     Број на производот: 12258 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200K Номинален прозрачен флукс: 500 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Класа на енергетска ефикасност: F

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     2,768 ден
     Број на производот: 12257 Технологија: LED - HV Температура на боја: 4000K неутрално бело Номинален прозрачен флукс: 806 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X6W Класа на енергетска ефикасност: E

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     2,913 ден
     Број на производот: 12256 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200K Номинален прозрачен флукс: 500 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 2X4,9W Класа на енергетска ефикасност: F

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     1,378 ден
     Број на производот: 12245 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 360 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: G

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     1,194 ден
     Број на производот: 12244 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 360 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: G

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     1,149 ден
     Број на производот: 12243 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 360 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: G

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     1,116 ден
     Број на производот: 12242 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 360 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: G

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     1,073 ден
     Број на производот: 12241 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 360 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X4,9W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: G

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     995 ден
     Број на производот: 12239 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 806 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X6W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: E

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     912 ден
     Број на производот: 12237 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 806 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X6W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: E

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     915 ден
     Број на производот: 12236 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 806 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X6W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: E

     Преземете го листот со податоци

     Светилка E27

     945 ден
     Број на производот: 12235 Технологија: LED - HV Температура на боја: 2200-6500K Номинален прозрачен флукс: 806 Тип на сијалица (1): E27 Pieces in Single Packaging: 1 макс. Напојување (1): 1X6W Гаранција: 5 години Класа на енергетска ефикасност: E

     Преземете го листот со податоци