Прикажувам 1–12 од 96 резултати

Прикажи 9 12 18 24

BATALLAS спот

4,407 ден
Број на производот: 99492 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BATALLAS спот

2,967 ден
Број на производот: 99491 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BERREGAS спот

5,189 ден
Број на производот: 99054 Mатеријал: челик Боја: црна, хром Стаклен материјал/Контура: испарувано стакло Боја на стакло/Контура: црно-проѕирен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BERREGAS спот

3,409 ден
Број на производот: 99053 Mатеријал: челик Боја: црна, хром Стаклен материјал/Контура: испарувано стакло Боја на стакло/Контура: црно-проѕирен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BERREGAS спот

1,506 ден
Број на производот: 99052 Mатеријал: челик Боја: црна, хром Стаклен материјал/Контура: испарувано стакло Боја на стакло/Контура: црно-проѕирен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BIMEDA спот

5,320 ден
Број на производот: 31008 Mатеријал: челик Боја: никел-црно, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BIMEDA спот

3,507 ден
Број на производот: 31007 Mатеријал: челик Боја: никел-црно, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BIMEDA спот

2,356 ден
Број на производот: 31006 Mатеријал: челик Боја: никел-црно, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BIMEDA спот

5,320 ден
Број на производот: 31004 Mатеријал: челик Боја: бело, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BIMEDA спот

4,105 ден
Број на производот: 31003 Mатеријал: челик Боја: бело, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BUZZ-LED спот

2,509 ден
Број на производот: 33187 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

BUZZ-LED спот

1,969 ден
Број на производот: 33186 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци