Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Боја
    Степен на заштита
     Тип на сијалица

      CARPENTO висечко светло

      18,058 ден
      Број на производот: 39114 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      CARPENTO висечко светло

      12,479 ден
      Број на производот: 39113 Mатеријал: челик Боја: хром Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци