Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     DETECT ME 1 детектор за движење

     1,126 ден
     Број на производот: 96454 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 1 детектор за движење

     1,126 ден
     Број на производот: 96452 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 3 детектор за движење

     1,406 ден
     Број на производот: 97465 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 3 детектор за движење

     1,406 ден
     Број на производот: 97464 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 4 детектор за движење

     2,271 ден
     Број на производот: 97467 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 4 детектор за движење

     2,271 ден
     Број на производот: 97466 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 6 детектор за движење

     1,528 ден
     Број на производот: 97422 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     DETECT ME 6 детектор за движење

     1,528 ден
     Број на производот: 97421 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци