Прикажувам 1–12 од 23 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     ANTIBES тавански вентилатор и светло

     29,342 ден
     Број на производот: 35017 Mатеријал: челик Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     AZAR 60 тавански вентилатор

     34,680 ден
     Број на производот: 35021 Mатеријал: челик Боја: брусен алуминиум, сатен ник Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     AZAR 60 тавански вентилатор

     35,320 ден
     Број на производот: 35019 Mатеријал: челик Боја: црна мат Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BONDI 1 тавански вентилатор

     15,644 ден
     Број на производот: 35091 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: црна мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи Преземете го листот со податоци

     BONDI 1 тавански вентилатор

     15,644 ден
     Број на производот: 35088 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: бело мат Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BONDI 1 тавански вентилатор и светло

     20,021 ден
     Број на производот: 35092 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BONDI 1 тавански вентилатор и светло

     20,021 ден
     Број на производот: 35089 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CADIZ тавански вентилатор и светло

     9,942 ден
     Број на производот: 35075 Mатеријал: челик Боја: стар месинг Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CADIZ тавански вентилатор и светло

     9,942 ден
     Број на производот: 35074 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CIRALI 52 тавански вентилатор и светло

     30,681 ден
     Број на производот: 35008 Mатеријал: ABS Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CIRALI 52 тавански вентилатор и светло

     30,681 ден
     Број на производот: 35006 Mатеријал: ABS Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GELSINA тавански вентилатор и светло

     9,246 ден
     Број на производот: 35041 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци