Прикажувам 1–12 од 64 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     ALMEIDA 2 таванско светло

     6,202 ден
     Број на производот: 99486 Mатеријал: челик Боја: брусен месинг Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: капучино, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Гаранција: 2 години

     Преземете го листот со податоци

     ALMEIDA таванско светло

     4,769 ден
     Број на производот: 95192 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: антрацит, бело, кафеава Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BUCAMARANGA таванско светло

     5,164 ден
     Број на производот: 900634 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: ткаенина со декор Боја на стакло/Контура: бело, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години

     Преземете го листот со податоци

     ESTEPERRA таванско светло

     5,594 ден
     Број на производот: 99272 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, злато Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     7,509 ден
     Број на производот: 99462 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: тегет, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     7,509 ден
     Број на производот: 99459 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: бело, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     7,544 ден
     Број на производот: 99461 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: тегет, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     7,544 ден
     Број на производот: 99458 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: бело, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     8,511 ден
     Број на производот: 99389 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: црна, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GRIMALDINO таванско светло

     8,511 ден
     Број на производот: 99388 Mатеријал: ткаенина, дрво, челик Боја: црна, кафеава Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     MARASALES таванско светло

     4,355 ден
     Број на производот: 99523 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, месинг Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     MASERLO 1 таванско светло

     4,195 ден
     Број на производот: 99041 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци