Прикажувам 1–12 од 88 резултати

Прикажи 9 12 18 24

CASABAS ѕидно светло

3,974 ден
Број на производот: 98195 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

CASABAS ѕидно светло

3,974 ден
Број на производот: 98196 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LAMOZZO 1 ѕидно светло

2,271 ден
Број на производот: 98758 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LAMOZZO ѕидно светло

3,375 ден
Број на производот: 98757 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP54 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LUNANO ѕидно светло

3,690 ден
Број на производот: 97339 Mатеријал: пластика Боја: сребро Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

PALIZZI ѕидно светло

2,177 ден
Број на производот: 98187 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

PASTION ѕидно светло

3,627 ден
Број на производот: 98191 Mатеријал: пластика Боја: црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

899 ден
Број на производот: 22441 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,499 ден
Број на производот: 22442 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,953 ден
Број на производот: 22443 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

2,378 ден
Број на производот: 22444 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

666 ден
Број на производот: 47203 Mатеријал: пластика Боја: сиво Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: јасен Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци