Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Боја
   Степен на заштита
    Тип на сијалица
     Класа на енергетска

      BARI-M таванско светло

      2,941 ден
      Број на производот: 97531 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      SALOBRENA-M таванско светло

      7,250 ден
      Број на производот: 98419 Mатеријал: алуминиум Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      SALOBRENA-M таванско светло

      6,836 ден
      Број на производот: 98418 Mатеријал: алуминиум Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци