Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     LAMEDO надворешно уградно светло

     1,421 ден
     Број на производот: 93482 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAMEDO надворешно уградно светло

     1,551 ден
     Број на производот: 93481 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: сатенско стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     RIGA 3 надворешно уградно светло

     2,635 ден
     Број на производот: 86189 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP67 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TRONTO надворешно уградно светло

     1,166 ден
     Број на производот: 98182 Mатеријал: нерѓосувачки челик, пластика Боја: нерѓосувачки челик, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP65, IP67 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци