Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     CABADO лампа со стегач

     1,993 ден
     Број на производот: 97077 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     FABIO лампа со стегач

     880 ден
     Број на производот: 81265 Mатеријал: челик, пластика Боја: сребро Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     FABIO лампа со стегач

     1,230 ден
     Број на производот: 81262 Mатеријал: челик, пластика Боја: бело, сребро Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAROA лампа со стегач

     1,856 ден
     Број на производот: 96437 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 годиниУпатство за демонтирање (DOLS): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LAROA лампа со стегач

     1,856 ден
     Број на производот: 96434 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 годиниУпатство за демонтирање (DOLS): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     RICCIO 1 лампа со стегач

     1,269 ден
     Број на производот: 94329 Mатеријал: пластика, челик Боја: бело, хром Стаклен материјал/Контура: челик Боја на стакло/Контура: бело, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 2 години / 5 години светилка Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци