Прикажувам 1–12 од 88 резултати

Прикажи 9 12 18 24

CASABAS ѕидно светло

3,517 ден
Број на производот: 98196 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

CASABAS ѕидно светло

3,567 ден
Број на производот: 98195 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LAMOZZO 1 ѕидно светло

1,978 ден
Број на производот: 98758 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LAMOZZO ѕидно светло

3,369 ден
Број на производот: 98757 Mатеријал: пластика Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP54 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

LUNANO ѕидно светло

3,690 ден
Број на производот: 97339 Mатеријал: пластика Боја: сребро Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

PALIZZI ѕидно светло

1,901 ден
Број на производот: 98187 Mатеријал: пластика Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: транспарентен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

PASTION ѕидно светло

3,409 ден
Број на производот: 98191 Mатеријал: пластика Боја: црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,201 ден
Број на производот: 48875 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,783 ден
Број на производот: 48858 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,840 ден
Број на производот: 48856 Mатеријал: пластика Боја: сиво Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: -

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

2,411 ден
Број на производот: 48854 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци

Solar luminaire соларна лампа

1,819 ден
Број на производот: 48851 Mатеријал: челик Боја: бакар-кафеава-патина Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): SOLAR-LED Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

Преземете го листот со податоци