Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     BONDI 1 тавански вентилатор и светло

     20,021 ден
     Број на производот: 35092 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BONDI 1 тавански вентилатор и светло

     20,021 ден
     Број на производот: 35089 Mатеријал: ABS, Отпорен на УВ Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CADIZ тавански вентилатор и светло

     9,942 ден
     Број на производот: 35075 Mатеријал: челик Боја: стар месинг Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CADIZ тавански вентилатор и светло

     9,942 ден
     Број на производот: 35074 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CIRALI 52 тавански вентилатор и светло

     30,681 ден
     Број на производот: 35008 Mатеријал: ABS Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CIRALI 52 тавански вентилатор и светло

     30,681 ден
     Број на производот: 35006 Mатеријал: ABS Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     GELSINA тавански вентилатор и светло

     9,246 ден
     Број на производот: 35041 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     SESIMBRA тавански вентилатор и светло

     14,388 ден
     Број на производот: 35081 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     SESIMBRA тавански вентилатор и светло

     14,388 ден
     Број на производот: 35079 Mатеријал: челик Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     SUSALE тавански вентилатор и светло

     11,381 ден
     Број на производот: 35042 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E14 Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TRINIDAD тавански вентилатор и светло

     14,390 ден
     Број на производот: 35085 Mатеријал: челик Боја: црна мат Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     TRINIDAD тавански вентилатор и светло

     14,390 ден
     Број на производот: 35084 Mатеријал: челик Боја: бело мат Стаклен материјал/Контура: акрилик Боја на стакло/Контура: млечен Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци