Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     STELLATO 1 таванско светло

     2,265 ден
     Број на производот: 95597 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: јавор, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     STELLATO 2 таванско светло

     2,460 ден
     Број на производот: 95605 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     STELLATO 3 таванско светло

     2,460 ден
     Број на производот: 95589 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: кафеава, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци