Прикажувам 1–12 од 43 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица

    AUCKLAND висечко светло

    2,054 ден
    Број на производот: 49243 Mатеријал: челик Боја: антика со бакарна боја Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    BRENDA висечко светло

    5,106 ден
    Број на производот: 31666 Mатеријал: пластика, челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: челик Боја на стакло/Контура: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    BRIDPORT висечко светло

    2,337 ден
    Број на производот: 49452 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON 1 висечко светло

    2,557 ден
    Број на производот: 49997 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON 1 висечко светло

    7,542 ден
    Број на производот: 49991 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON 1 висечко светло

    5,005 ден
    Број на производот: 49878 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON 1 висечко светло

    4,073 ден
    Број на производот: 49254 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON 2 висечко светло

    2,157 ден
    Број на производот: 49488 Mатеријал: челик Боја: бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CARLTON висечко светло

    2,813 ден
    Број на производот: 49258 Mатеријал: челик Боја: бакарна боја Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CORETTO 2 висечко светло

    5,717 ден
    Број на производот: 94742 Mатеријал: челик Боја: бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    CORETTO висечко светло

    3,276 ден
    Број на производот: 93836 Mатеријал: челик Боја: брусен бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци

    GAETANO 1 висечко светло

    6,745 ден
    Број на производот: 94938 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

    Преземете го листот со податоци