Прикажувам 1–12 од 42 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     BANKER столна лампа

     4,038 ден
     Број на производот: 90967 Mатеријал: челик Боја: месинг Стаклен материјал/Контура: сликано стакло Боја на стакло/Контура: зелена Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BASIC 1 столна лампа

     915 ден
     Број на производот: 90977 Mатеријал: пластика, челик Боја: сребро Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BASIC столна лампа

     915 ден
     Број на производот: 9230 Mатеријал: пластика, челик Боја: црвено Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BASIC столна лампа

     920 ден
     Број на производот: 9229 Mатеријал: пластика, челик Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BASIC столна лампа

     915 ден
     Број на производот: 9228 Mатеријал: пластика, челик Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BASIC столна лампа

     912 ден
     Број на производот: 9232 Mатеријал: пластика, челик Боја: сина боја Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO столна лампа

     4,862 ден
     Број на производот: 94704 Mатеријал: челик Боја: бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO столна лампа

     5,624 ден
     Број на производот: 94702 Mатеријал: челик Боја: хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO столна лампа

     4,196 ден
     Број на производот: 94699 Mатеријал: челик Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BORGILLIO столна лампа

     4,196 ден
     Број на производот: 94697 Mатеријал: челик Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CABADO 1 столна лампа

     2,502 ден
     Број на производот: 97078 Mатеријал: пластика Боја: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за демонтирање (DOLS): Преземи Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAJERO столна лампа

     3,622 ден
     Број на производот: 95696 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: D Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци