Прикажувам 1–12 од 163 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Степен на заштита
   Тип на сијалица
    Класа на енергетска

     ACCESS REMOTE далечински управувач

     615 ден
     Број на производот: 33199 Mатеријал: пластика Боја: антрацит Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ANCHORENA-Z висечко светло

     14,230 ден
     Број на производот: 900388 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ANCHORENA-Z подно светло

     16,899 ден
     Број на производот: 900392 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ANCHORENA-Z столна лампа

     7,323 ден
     Број на производот: 900391 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ANCHORENA-Z таванско светло

     13,683 ден
     Број на производот: 900387 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ANDABAIA-Z висечко светло

     12,955 ден
     Број на производот: 900404 Mатеријал: алуминиум, челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CALAGRANO-Z таванско светло

     7,323 ден
     Број на производот: 900566 Mатеријал: алуминиум, челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CALAGRANO-Z таванско светло

     7,321 ден
     Број на производот: 900567 Mатеријал: алуминиум, челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: E Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     CAMINALES-Z таванско светло

     9,995 ден
     Број на производот: 99675 Mатеријал: челик Боја: црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: G Гаранција: 2 години / 5 години светилка

     Преземете го листот со податоци

     CAMINALES-Z таванско светло

     5,438 ден
     Број на производот: 99674 Mатеријал: челик Боја: црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: G Гаранција: 2 години / 5 години светилка

     Преземете го листот со податоци

     CAMINALES-Z таванско светло

     2,874 ден
     Број на производот: 99673 Mатеријал: челик Боја: црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): GU10 Класа на енергетска ефикасност: G Гаранција: 2 години / 5 години светилка

     Преземете го листот со податоци

     CAPASSO-Z ѕид / таванско светло

     3,526 ден
     Број на производот: 900008 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: пластика Боја на стакло/Контура: бело, хром Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: F Гаранција: 5 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци