Прикажувам 1–12 од 31 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     BAJAZZARA висечко светло

     7,461 ден
     Број на производот: 900505 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BAJAZZARA висечко светло

     3,157 ден
     Број на производот: 900504 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: црна Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BAJAZZARA висечко светло

     7,461 ден
     Број на производот: 900503 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: сиво Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     BAJAZZARA висечко светло

     3,157 ден
     Број на производот: 900502 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: сиво Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO 2 висечко светло

     2,751 ден
     Број на производот: 95261 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: темно кафеава Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO 2 висечко светло

     3,497 ден
     Број на производот: 95257 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: јавор Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO 2 висечко светло

     2,952 ден
     Број на производот: 95254 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO висечко светло

     2,024 ден
     Број на производот: 94764 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: јавор Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO висечко светло

     3,408 ден
     Број на производот: 94442 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO висечко светло

     2,475 ден
     Број на производот: 94438 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO висечко светло

     3,617 ден
     Број на производот: 94767 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: јавор Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     COSSANO висечко светло

     3,140 ден
     Број на производот: 94765 Mатеријал: челик Боја: сатениран никел Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: јавор Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци