Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Степен на заштита
    Тип на сијалица

     GIACONECCHIA висечко светло

     2,806 ден
     Број на производот: 39831 Mатеријал: челик Боја: антрацит Стаклен материјал/Контура: терацо Боја на стакло/Контура: сиво Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     LITTLETON висечко светло

     1,988 ден
     Број на производот: 49473 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: кафеава Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци

     ROCCAMENA висечко светло

     2,786 ден
     Број на производот: 49644 Mатеријал: челик Боја: црна, бакар Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

     Преземете го листот со податоци