Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Mатеријал
   Боја
    Степен на заштита
     Тип на сијалица

      SENDERO ѕидно светло

      1,685 ден
      Број на производот: 96195 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво Боја на стакло/Контура: јавор Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      STELLATO 1 ѕидно светло

      1,558 ден
      Број на производот: 95602 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: јавор, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      STELLATO 2 ѕидно светло

      1,650 ден
      Број на производот: 95609 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци

      STELLATO 3 ѕидно светло

      1,414 ден
      Број на производот: 95594 Mатеријал: челик Боја: бело Стаклен материјал/Контура: дрво, стакло Боја на стакло/Контура: кафеава, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

      Преземете го листот со податоци