Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 12 18 24
Mатеријал
  Тип на сијалица
   Класа на енергетска

    TERMINI 2 таванско светло

    10,943 ден
    Број на производот: 39789 Mатеријал: дрво, челик Боја: кафеава, црна Осветлување вкл. (1): Инклузивно Тип на сијалица (1): LED Класа на енергетска ефикасност: D Гаранција: 5 години

    Преземете го листот со податоци