Прикажувам 1–12 од 3012 резултати

Прикажи 9 12 18 24
Филтрирајте по цена
  Боја
   Степен на заштита
    Тип на сијалица
     Класа на енергетска
      Номинален прозрачен

       VILLABATE спот

       4,960 ден
       Број на производот: 33646 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: ткаенина Боја на стакло/Контура: црна, бело Степен на заштита: IP20 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи Преземете го листот со податоци

       NAVEDO висечко светло

       2,280 ден
       Број на производот: 93455 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: црна, сребро-патина Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       ALAMONTE 1 висечко светло

       3,055 ден
       Број на производот: 94788 Mатеријал: челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       BOVOLONE ѕидно светло

       2,713 ден
       Број на производот: 97261 Mатеријал: обложена со цинк челик Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       SONCINO ѕидно светло

       6,936 ден
       Број на производот: 97294 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: црна Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       SIRMIONE подно светло

       21,151 ден
       Број на производот: 97288 Mатеријал: обложена со цинк челик Боја: црна, злато Стаклен материјал/Контура: стаклен опал-мат Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       LATERNA 5 подно светло

       11,193 ден
       Број на производот: 22996 Mатеријал: лиен алуминиум Боја: бело Стаклен материјал/Контура: стакло Боја на стакло/Контура: јасен Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Гаранција: 2 години Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       SIDNEY подно светло

       18,234 ден
       Број на производот: 83971 Mатеријал: нерѓосувачки челик Боја: нерѓосувачки челик Стаклен материјал/Контура: стаклен опал-мат Боја на стакло/Контура: бело Степен на заштита: IP44 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): E27 Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       аксесори

       858 ден
       Број на производот: 88152 Mатеријал: челик Боја: бело Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       аксесори

       858 ден
       Број на производот: 88153 Mатеријал: челик Боја: црна Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци

       CUBA уградна шипка

       807 ден
       Број на производот: 88744 Mатеријал: челик Боја: обложена со цинк Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Гаранција: 15 години на површината

       Преземете го листот со податоци

       CONNECTOR BOX аксесори

       1,039 ден
       Број на производот: 91206 Mатеријал: пластика Боја: црна Степен на заштита: IP68 Осветлување вкл. (1): Ексклузивно Тип на сијалица (1): - Упатство за инсталација (PDF): Преземи

       Преземете го листот со податоци